racaAdministrația locală a comunei Râca încheie anul 2018 cu un bilanț satisfăcător, iar pe viitor își va concentra atenția pe continuarea investițiilor în derulare și pe concretizarea unor proiecte noi.
”A fost un an foarte greu, dar în același timp și foarte bun, dacă luăm în calcul proiectele realizate în comuna Râca. Sigur că întotdeauna este loc de mai bine, dar pot spune că ceea ce mi-am propus pentru anul acesta, am făcut. Sper ca în 2019 să atragem fonduri și pentru alte investiții noi. Anul viitor vom finaliza și proiectul de canalizare, ceea ce înseamnă un pas înainte spre civilizație și un plus de confort pentru cetățenii comunei”, precizează primarul Georgel Burcea.

Obiective realizate în 2018
# Finalizarea în proporție de 50% a lucrărilor de cadastru pentru extravilanul localității pe baza fondurilor alocate în Programul Național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF) ;
# Introducerea sistemului de canalizare în comună, rețeaua va deveni funcțională anul viitor;
# Modernizarea iluminatului public;
# Asfaltarea a 6,5 km de drumuri comunale, în satele Bucov, Râca și Adunați, prin intermediul unui proiect finanțat de Guvern;
# Accesarea unei finanțări europene, prin GAL, pentru amenajarea unui teren sintetic de sport în incinta Școlii Gimnaziale Râca; construcția terenului de sport va începe în primăvară.

Fie ca toate planurile pe care le făuriţi în aceste zile speciale să se împlinească, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă împlinirile mult aşteptate! La mulţi ani! Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Râca
Primar, Georgel Burcea