musatestiFață de 2017, anul acesta a fost cu siguranță unul mai bun pentru administrația locală din Mușătești. Conform declarațiilor primarului Constantin Oancea, faptele, sau mai bine spus investițiile realizate, vorbesc de la sine.
”Am reușit finalizarea unor lucrări importante, precum este podul de la Mailat, un obiectiv așteptat cu nerăbdare de întreaga comunitate. Reabilitarea Căminului Cultural Costești este gata în proporție de 90%, în timp ce modernizarea celui de la Stroești a fost terminată.

La ambele clădiri s-au realizat atât reparații interioare, cât și finisaje exterioare. Avem începută și reabilitarea școlii de la Stroești, singurul impediment pentru care n-am finalizat investiția anul acesta fiind timpul. De asemenea, modernizarea dispensarului uman de la Mușătești este aproape de final, fiind necesare doar câteva mici retușuri și împrejmuirea. Tot în derulare sunt și amenajarea unui loc de joacă pentru copii și construirea unui pod de anvergură, cu o deschidere de 48 de metri și rampe, peste Valea Teascului”, explică edilul șef din Mușătești.
Dincolo de aceste investiții, extrem de relevant pentru a aprecia eforturile conducerii Primăriei este faptul că s-a  obținut finanțarea guvernamentală pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă în întreaga comună. ”Licitația este deja finalizată și se lucrează la proiectare, urmând ca imediat ce vine primăvara lucrările efective să fie demarate”, spune șeful executivului.
Cu ajutorul sponsorizărilor, Primăria și Consiliul Local Mușătești vor dărui celor 400 de copii din localitate cadouri, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Fie ca Sfintele Sărbători să vă împlinească gândurile şi speranţele, iar anul care vine să vă aducă putere de muncă, izvor al nemăsuratelor bucurii. Crăciun fericit! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Mușătești
Primar, Constantin Oancea