micestiEforturile administrației Micești, comună cu buget relativ mic, de a atrage finanțări din diferite surse, în vederea derulării în localitate a unor proiecte de investiții menite a crește calitatea vieții și a spori gradul de confort al locuitorilor, au dat roade anul acesta. Nu mai puțin de 7 proiecte au primit finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II! În plus, o investiție mult-așteptată de întreaga comunitate - introducerea alimentării cu gaze, etapa I, a intrat în linie dreaptă.

“Puțini au crezut, atunci când ne-am propus realizarea investiției alimentării cu gaze, că demersul nostru va fi încununat de succes. Iată că acum lucrarea stă să înceapă! Anul viitor va fi gata acest prim tronson, în lungime de 9.799 metri, în satul Micești, în zona DJ 740-Tronson 1 Drum Comunal Micești, DJ 740 - Tronson 2, Str. Verginia, DN 73, Str. Giurca, DN 731 D. În paralel, continuăm demersurile premergătoare introducerii rețelei de alimentare cu gaze și pentru cetățenii din Micești de pe ulițele laterale, dar și pentru cei din satele Purcăreni și Păuleasca. Tot de anul viitor estimăm că vor începe lucrările propriu-zise la cele șapte obiective de investiții pentru realizarea cărora vom primi finanțare guvernamentală: grădinița cu program normal de la Purcăreni, grădinița cu program prelungit Micești, creșa din Micești, dispensarul uman din Micești,  alimentare cu apă în satele Micești și Purcăreni, modernizare și dotare Cămin Cultural Micești, podul peste apa Miceasca, din punctul Băile Comunale, amenajarea a patru intersecții din comună. Miceștiul este comuna din Argeș cu cele mai multe proiecte pe PNDL II, așa că nu exagerez cu nimic când afirm că anul viitor comuna va deveni un adevărat șantier!”, afirmă primarul Dumitru Voicu.

Un Crăciun cu sănătate/ Masă plină cu bucate/ Casă plină cu lumini/, Ce aşteaptă oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La mulţi ani și la mai mare!
Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu