buzoestiPrimarul comunei Buzoești, Ion Tănase, și-a făcut bilanțul investițional pentru anul 2018. Anul care în curând se va încheia a fost unul bun pentru conducerea administrativă a comunei Buzoești, în sensul că au fost realizate mai multe lucrări de interes public, dar și prin prisma faptului că în 2018 s-a făcut un pas important în ceea ce privește modernizarea drumurilor locale.
”A fost un an bun, sunt mulțumit de rezultatele muncii depuse. Am bifat lucrările planificate la începutul anului și, cel mai important, am reușit să asfaltez o bună parte din drumurile locale incluse în proiectul finanțat prin PNDL. În 2019 vom continua lucrările începute și ne vom axa pe demararea unor noi investiții”, declară primarul Ion Tănase.

Obiective realizate în 2018
# Reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă în satele Buzoești și Curteanca, cu stații noi de pompare și clorinare;
# Realizarea unui pod în satul Vulpești în punctul Biserică;
# Reabilitarea Grădiniței Cornățel;
# Asfaltarea a 9 dintre cele 11 străzi (drumuri locale) în satele Șerboieni și Vlăduța, incluse în proiectul finanțat prin PNDL; lucrările de asfaltare vor fi reluate în primăvară;
# Demersuri pentru introducerea rețelei de gaze în comună; comuna Buzoești, alături de Recea și Ungheni, face parte din ADI ”Valea Teleormanului”, asociație care în 2019 va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect pentru introducerea rețelei de gaze în cele trei localități;
# Proiect depus la AFIR pentru amenajarea unei baze sportive la Școala  Șerboieni;
# Modernizarea iluminatului public.  

Sfânta Sărbătoare de Crăciun să vă aducă numai bucurii alături de cei dragi! An Nou fericit, cu putere de muncă și cât mai multe împliniri!
Primăria și Consiliul Local Buzoești
Primar, Ion Tănase