albesti de argesLa o scurtă trecere în revistă a lucrărilor și obiectivelor realizate sau în curs de finalizare pe care administrația locală din comuna Albeștii de Argeș le-a avut în vedere anul acesta, se observă concentrarea pe anumite segmente, cum ar fi infrastructura și învățământul. Conform declarațiilor primarului Gabriel Popa, 2018 a fost un an bun, un an benefic pentru implementarea unor proiecte, prin a căror realizare va crește gradul de confort al localnicilor.

Principalele obiective realizate:
# Canalizare în satele Albești Pământeni și Ungureni, prin realizarea joncțiunii între rețea și stația de epurare de la Dobroțu;
# Montarea unui bazin de apă în satul Dobroțu, pentru suplimentarea debitului de apă pentru cei peste 1.000 de locuitori;
# Pietruirea drumurilor - acțiune ce s-a desfășurat pe tot parcursul anului;
# Scoaterea la licitație a mai multor tronsoane de drumuri, în vederea modernizării prin asfaltare;
# Începerea lucrărilor privind realizarea unui pod care să facă legătura între cătunul Dumirești și restul localității;
# Modernizarea interiorului școlii de centru și a grupurilor sanitare, lucrări care vor fi continuate în 2019;
# Modernizarea sediului Primăriei.
”Traversând o perioadă cu o încărcătură istorică deosebită, anul Centenarului Marii Uniri, am organizat atât de Ziua Eroilor, cât și în luna noiembrie, manifestări dedicate comemorării înaintașilor, a celor care s-au jertfit pentru țelul neamului românesc, a celor care au luptat cu toate forțele pentru un ideal: crearea României Mari. Sunt convins că momentul aprinderii Flăcării Centenarului, eveniment pe care l-am realizat împreună cu Consiliul Județean, ca parte din campania inițiată de această instituție ”Respect pentru Valorile Naționale”, va rămâne pentru totdeauna în mintea comunității și mai ales a tinerilor care au participat în număr impresionant”, a spus edilul șef din Albeștii de Argeș.

De sărbători să fim mai optimiști, să privim înainte cu încredere, întru noi împliniri! Sănătate, bucurii, prosperitate! Crăciun fericit! La mulţi ani!
Primăria și consiliul Local Albeștii de Argeș
Primar, Gabriel Popa