tigveni2018 se înscrie în categoria anilor buni pentru administrația locală a comunei Tigveni. Investițiile finalizate și cele pentru care s-a obținut finanțare, stau mărturie acestei afirmații.
”Cel mai important proiect dus la bun sfârșit anul acesta, ca anvergură și sumă, este în opinia mea asfaltarea drumului agricol, în lungime de aproape 7 km, obiectiv realizat prin atragerea de fonduri europene. Apoi, putem aminti faptul că am reușit în proporție de 99% să ducem apă curentă  în Bârsești-Bălteni-Blaj, să reabilităm învelitoarea Căminului Cultural de la Bârseștii de Jos, să realizăm încălzirea centrală la Căminul Cultural Tigveni și să construim în proporție de 99% două podețe tubulare pe strada Izvorului”, declară primarul Dumitru Slătineanu.

Munca  administrației locale se reflectă și în obținerea finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 pentru două proiecte ce vor fi demarate anul viitor: alimentare cu apă  în Vlădești-Bădislava și reabilitarea și modernizarea școlii cu clasele I-VIII Bârseștii de Jos.
Tot datorită eforturilor și solicitărilor Primăriei au fost alocate fonduri pentru reabilitarea infrastructurii rutiere devastată de inundațiile din vară.
”Avem documentația gata pentru scoaterea la licitație a refacerii drumurilor din Bădislava, Bârseștii de Sus, Bârseștii de Jos și Blaj, construirea unui podeț pe Valea Bădislavei, întăriri de maluri și construirea unor praguri pentru preîntâmpinarea acestor situații.”, detaliază primarul Dumitru Slătineanu.

La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă dorim sănătate, prosperitate, zile fericite alături de cei dragi! La mulți ani!

Primăria și Consiliul Local Tigveni
Primar, Dumitru Slătineanu