cocu”Dacă aveam parte de mai mult sprijin din partea Consiliului Județean, probabil că și obiectivele realizate în acest an erau mai multe. Din păcate, dumnealor știu doar să ceară sprijin, nu să-l și ofere. Se putea și mai bine, asta este concluzia. Chiar și așa, în ciuda condițiilor nu tocmai bune, am realizat lucrări importante, cum ar fi amenajarea centralei fotovoltaice, am parcurs etapele premergătoare implementării proiectului de canalizare – cel mai important pentru localitate în prezent. Nu pot spune că a fost un an rău, dar o administrație locală are nevoie și de sprijin de la centru pentru a-și putea pune în aplicare proiectele”, declară primarul Gheorghe Țucă.

Realizările anului 2018
# Amenajarea unei centrale fotovoltaice cu o putere de 240 KW, care va asigura necesarul de energie electrică pentru consumul cu iluminatul public și funcționarea instituțiilor;
# Organizarea licitației pentru proiectul de introducere a sistemului de canalizare în satele Bărbătești, Richițele de Sus, Richițele de Jos, Făcălețești și Cocu, proiect derulat cu finanțare guvernamentală prin PNDL - lucrările vor începe în primăvară;
# Realizarea unui pod peste râul Cotmeana în satul Bărbătești;
# Reabilitarea prin pietruire a DC 176 Richițele de Sus-Richițele de Jos;
# Achiziționarea unei autospeciale pentru stingerea incendiilor pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Bucuria nașterii Domnului să vă aducă pace în suflet și liniște-n gânduri, iar Anul Nou să vă fie plin de împliniri în plan personal și profesional! La mulți ani!  
Primăria și Consiliul Local Cocu
Primar, Gheorghe Țucă