Tipărire

davidestiDin prima zi cu ninsoare de la mijlocul lunii noiembrie, administrația din Davidești a scos utilajele de intervenție pentru curățirea drumurilor. În ciuda vremii capricioase, lucrările la investițiile în curs au avansat.
”Chiar dacă pe parcursul zilei zăpada s-a topit, noi a trebuit să fim prompți, deoarece avem autobuzele care pleacă spre uzină la 5 dimineață și nu aveam cum să lăsăm drumurile impracticabile. În câteva ore de ninsoare, stratul era destul de mare. Ne așteaptă, după cum se vede, o iarnă grea, dar suntem mai mult decât pregătiți să facem față.”, a declarat primarul Ion Sandu.

În ciuda vremii puțin prielnice, lucrările la investițiile în curs au avansat îmbucurător. ”Canalizarea la Olteanca este aproape gata, iar modernizarea DC 85 a ajuns în punctul turnării stratului de asfalt, drumul fiind refăcut și pregătit. Cel mai probabil, din cauza temperaturii scăzute și a precipitațiilor, turnarea asfaltului va fi amânată, dar cea mai importantă parte a lucrării a fost realizată. Menționez că ambele obiective se derulează pe fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. ”, spune edilul șef.
La fel ca și anul trecut, șeful executivului speră să găsească sponsori pentru sacul lui ”Moș Crăciun”. ”Ar fi păcat ca cei mici să nu se bucure de un mic cadou din partea noastră, în special cei care, din păcate, nu au posibilități să primească din altă parte nimic. Vom face tot posibilul să găsim oameni cu suflet mare care să ne ajute să avem pregătite cele 400 de pachete - câte ne sunt necesare - pentru ca fiecare școlar și preșcolar din Davidești să aibă parte de o mică bucurie de sărbători”, a mai spus primarul Ion Sandu.