albesti de arges14, 5 km de drumuri din localitatea Albeștii de Argeș vor fi scoase la licitație pentru asfaltare. Conform declarațiilor edilului șef, Gabriel Popa, este vorba de tronsoane din aproape toate satele.
”Am alocat o sumă pentru realizarea acestei investiții de la bugetul local și sperăm să putem atrage fonduri guvernamentale pentru finalizarea obiectivului. În cei 14, 5 km se regăsesc drumuri din satele Doblea, Brătești, Dobroțu, Ungureni și vom începe modernizarea cu drumurile pe care întâmpinăm cele mai mari probleme. Dacă licitația decurge fără contestații, cred că ne putem apuca de lucru chiar și anul acesta”, declară șeful executivului.

Prioritatea numărul unu pentru conducerea administrației din Albeștii de Argeș până la venirea iernii este realizarea racordului între sistemul de canalizare din satele Albești Ungureni și Pământeni și stația de epurare aferentă rețelei de canalizare din satul Dobroțu. ”S-au executat cele mai importante lucrări, și mai este nevoie de o mică joncțiune. Stația de epurare din Dobroțu este dimensionată pentru a prelua canalizarea tuturor gospodăriilor din localitate, nefiind fiabilă să funcționeze cu un număr scăzut de racordări. Avem noroc de o toamnă cu vreme bună și, fără îndoială, vom finaliza lucrarea cât mai curând”, spune primarul Gabriel Popa.
Tot până la venirea iernii, conducerea Primăriei speră să înceapă și amenajarea unui pod care să facă legătura între localitate și cătunul Dumirești. Conform declarațiilor primarului, lucrarea va fi începută imediat cum vor fi eliberate avizele de construcție și va fi realizată în regie proprie.