teiu 1Lucrările de asfaltare a DC 100 Teiu-Mozacu au continuat în luna august conform planurilor administrației publice locale, astfel încât, la jumătatea lunii septembrie, lucrarea va fi finalizată.
”S-a turnat primul strat de asfalt pe toată lungimea de 4,3 km a drumului comunal. De la finalul lunii august se va turna și cel de-al doilea strat, cel de uzură. Mai sunt de făcut câteva capete de pod și de amenajat șanțurile. Asta înseamnă că vom termina întreg proiectul undeva în jurul datei de 15 septembrie”, declară primarul Florin Dumitru. Asfaltarea DC 100 în comuna Teiu reprezintă un proiect finanțat de Guvern prin PNDL 2 și va asigura legătura satului Leșile cu centrul comunei.
În altă ordine de idei, în luna august, la Școala Gimnazială ”Vladimir Streinu” Teiu au fost realizate pregătirile pentru noul an școlar. S-a făcut curățenie, au fost igienizate sălile de clasă și a fost făcută o revizie a instalațiilor sanitare și de încălzire. De asemenea, pe tot parcursul verii, inclusiv în luna august, autoritățile din Teiu au derulat o acțiune de pietruire a ulițelor și drumurilor de interes local. Lucrările au fost efectuate cu forțe proprii, cu ajutorul utilajelor din dotarea Primăriei.