mosoaiaVești excelente pentru locuitorii comunei Moșoaia: autoritățile locale au început execuția rețelei de gaze naturale, pe un număr de șase tronsoane, oferind astfel cetățenilor posibilitatea de a beneficia de această utilitate în scopul asigurării unui nivel mai bun de trai.

”Am început lucrările de introducere a rețelei de gaze pe strada Marghiolilor, în satul Ciocănăi. Acesta este primul dintre cele șase tronsoane pe care vom realiza rețea de gaze, celelalte fiind Smeura Mică, Drumul Sării, Corbu-Basangești, Curături și Calea Drăgășani. Execuția rețelelor de gaze este realizată cu fonduri din bugetul local și sper ca până la finalul anului utilitatea să fie introdusă pe toate cele șase tronsoane. Având apă și canalizare, era firesc ca oamenii să-și dorească mai mult, iar noi nu am făcut decât să ne aplecăm asupra solicitărilor cetățenilor și să punem în aplicare proiectele de introducerea a gazelor”, declară primarul Florea Ene.

În luna august au început lucrările și la asfaltarea Drumului Bisericii, în satul Dealu Viilor. Primăria Moșoaia asfaltează cu fonduri de la bugetul propriu aproximativ 1 km de drum local. În ceea ce privește proiectul derulat cu fonduri guvernamentale prin PNDL 2 – amenajarea unui pod peste râul Teleorman, în zona Parc 2 BIS, acesta se apropie cu pași repezi de finalizare. Constructorul se află în faza retușurilor, urmând ca inaugurarea podului să fie făcută în luna septembrie. De asemenea, vegetația din aval și din amonte în zona podului a fost curățată de către cei de la Apele Române, permițând astfel derularea lucrărilor fără probleme.