Tipărire

# Orban, poți trăi cu imaginea asta?

piete parlamentDeputații PSD au decis azi că piețele în spații închise, piețele mixte și volante, târgurile, bâlciurile, dar și talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de indignat de reglementările prin care premierul a vrut să pună lacătul pe piețele închise. Liderul PSD a semnat, împreună cu senatorul social-democrat Daniel Zamfir, un amendament la ordonanța 78/2019, prin care nu va fi permisă închiderea piețelor. De altfel, Marcel Ciolacu a avut, astăzi, pe Facebook, o reacție dură la adresa PNL: „Orban, înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Tu poți să trăiești cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abținut la vot?! Asta ați făcut, criminalilor! V-ați bătut joc de oameni! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante!”.
Proiectul de lege a fost adoptat cu 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și 93 de abțineri.
Pe această inițiativă legislativă, Camera Deputaților este for decizional, iar actul normativ va merge la Cotroceni pentru promulgare.
 
Realizat de SC Media Set Image SRL, la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020